Höyrypuoti

Kirjat

Höyrypursiseura on maamme ainoa puhtaasti höyrylaivakirjallisuutta kustantava yhteisö. Vuonna 1976 julkaistiin esikoisteos "Höyrylaivamme", joka sisälsi yleiskuvauksen maamme höyrylaivaliikenteen historiasta ja höyrykonetekniikasta sekä esittelyn Seuran toiminnasta ja kaikista sen rekisteriin kuuluvista höyryaluksista ja myös muista maamme jäljellä olleista höyrylaivoista.

Tämän jälkeen Seura on julkaissut useita höyrylaivojen historiaan liittyviä teoksia.

Korsteeni

Vuodesta 1986 lähtien on lisäksi tuotettu vuosijulkaisua "Korsteeni", josta on vaatimattoman alun jälkeen kehittynyt höyrylaiva‑alan johtava kulttuurijulkaisu. Ennen joulua ilmestyvä Korsteeni kertoo lyhyesti kuluneen vuoden  tapahtumat höyrylaivoilla ja isompana osiona nykyisin 120 sivuiseksi paisuneessa julkaisussa on laadukkaita höyrylaivahistorioita ja -tarinoita eri puolilta Suomea.

Höyrypursiseuran verkkokaupan lisäksi uusimpia numeroita voi kysyä hyvin varustetuista kirjakaupoista. Korsteeni on myös myynnissä helmikuisilla Helsingin kansainvälisillä venemessuilla Suomen Höyrypursiseura ry:n osastolla.

Korsteenien myötä alasta kiinnostuneet lukijat ovat saaneet luettavakseen yli 1500 sivua höyryaiheisia artikkeleita, höystettynä sadoilla historiallisilla valokuvilla ja piirroksilla. Se on tuonut oman tärkeän lisänsä Suomen merenkulun historian taltioijana. Lisäksi se on joka numerossaan käsitellyt ajankohtaisia tapahtumia ja asioita. Aikojen saatossa niistä on tullut sitten merkittävä osa Suomalaista höyrylaivahistoriaa. Korsteeni kuuluu ilman muuta jokaisen asianharrastajan ja ammattilaisen lukemistoon.

Tilaaminen

Verkkopuotimme kautta voit ostaa kaikkia myynnissä olevia julkaisujamme. Tilaaminen vaatii rekisteröitymisen. Tuotteet toimitetaan postitse ja tilausvaiheessa näkyvään hintaan lisätään toteutuvat postikulut. Lasku tulee toimituksen mukana.

Voit tilata tuotteita myös sähköpostitse: 

Loppuunmyytyjä kirjoja tai Korsteenin numeroita kannattaa kysyä Höyrypursiseuran jäseniltä

Korsteeni

Kirjat


Kirjaudu sisään:
Sähköposti: Salasana:

Rekisteröidy palvelun käyttäjäksi >>
Ostoskorisi on tyhjä!
©2018 Suomen Höyrypursiseura ry - Z-Media